Oppe og ikke gråter (så vidt)

Facebook Youtube Instagram Snapchat

Etter helgen, så er det ikke uvanlig at klokka går litt lenger enn normalt før øynene lukkes og tankene tar deg til et helt annet sted, nemlig drømmeland. Fenomenet som vi også kaller å sove.

Klokka nærmet seg midnatt med stormskritt, øynene lukket seg sakte men sikkert for siste gang og kroppen min sa endelig farvel for i dag. Det hørtes nesten ut som jeg døde i går med en slik rar skrivemåte, men som den store forfatteren som jeg er, så velger jeg nå å formulere meg på denne måten.

Kroppen min var veldig klar til å hvile ut, men etter tre korte timer, så var det i gang.

Klokken viste 03:15 og Emilie våknet og var veldig urolig. Etter hun roet seg ned igjen, så kjente jeg at jeg måtte ta en tur på toalettet. Når jeg listet meg bortover gangen i andre etasje, så så jeg at lysene var skrudd på nede i første. Jeg gikk så ned og fant Tobias med Nintendo Switchen. Han synes jo det kjedeligste i verden er å sove. Å sitte å spille er jo gøy, så hvorfor ikke bare gjøre det både dag og natt?

Etter jeg fikk han tilbake i seng, så prøvde jeg å sove igjen, men da sleit jeg plutselig med mageknip, så jeg lå å vrei meg en times tid. Jeg sovnet vel igjen sånn ca kl 04:30 og et kvarter etter, så skvetter jeg til av alarmen til samboeren. Klokken var 04:45 og det var på tide for henne å stå opp. For når hun har tidligvakt, så er det virkelig tidligvakt!

Så etter det klarte jeg ikke å sove igjen før Emilie var klar til å stå opp kl 06:30.

Så jada... det er mandag. Jeg er oppe og ikke gråter (så vidt)

Ønsker alle en nydelig dag og uke :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar